Viherhansa Oy

Viherhansa Oy on suonenjokelainen puutarha-alan perheyritys, jonka toimialaa ovat viherrakentaminen sekä kesäkukkien ja vihannesten taimien viljely ja kauppa.

 

Hannu Kauppinen

p. 040 5468744

hannu.kauppinen@viherhansa.fi

 

laskutusosoite:

Viherhansa Oy

Kuokkatie 2

77600 Suonenjoki

 

Puutarha:

Eerikkalantie 50

77600 Suonenjoki

Arvoisat asiakkaat ja yhteistyökumppanit,

Nuorina puutarhureina unelmamme oli perustaa oma yritys, jossa voisimme työllistää itsemme, olla omia herrojamme ja tehdä sitä työtä, jota rakastimme.

Näistä unelmista syntyi vuonna 1983 Viherhansa Oy, joka tuotti ja myi kesäkukkia, perennoja ja pensaiden taimia. Alusta alkaen asenteena oli tehdä työ niin hyvin, että jokainen taimi kelpaisi itsellekin.

Vuosien saatossa puutarha- ja viherala on kokenut monia muutoksia. Kilpailun kiristyessä jokainen yritys on joutunut keskittymään niihin osaamisalueisiin, jotka se parhaiten hallitsee ja joissa yrityksen tulevaisuus on turvattu. 

Näiden muutosten myötä Viherhansa Oy:sta on kehittynyt monipuolinen ja palveleva puutarha-alan yritys, joka tuottaa kesäkukkia vähittäis- ja tukkumyyntiin sekä tarjoaa viherrakentamispalveluja.

Asiakkaittemme laatuodotus on korkea ja edelleen pyrimme vastamaan siihen niin hyvin, että voisimme itsekin olla oman työmme tyytyväisiä asiakkaita. 

Suonenjoella 5.4.2018

Helena ja Hannu Kauppinen